В Харкові не припиняються дискусії щодо будівництва нової автодороги з Салтівки до центру міста, яке анонсував мер Харкова Геннадій Кернес, повідомляє портал “Insider News”.

Як повідомляється, нова дорога не вирішить існуючої проблеми заторів. Оскількі вузькі місця на вулицях Матюшенка, Весніна та узвозі Весніна залишаться, затори просто перемістяться з одного перехрестя на інше. Крім того — ускладниться організація руху в місцях виникнення заторів, що ніяк не сприятиме їх зникненню.

затор
затор

Також залишається питання щодо орендарів торгівельних площ на ринку “Барабашово”, які планується знести. А обіцяне “переселення” на торгівельні майданчики неподалік змусить підприємців заново вибудовувати зв’язки та клієнтську базу.

Також невідомо, кому піде звільнена земля та за який рахунок будуватимуть дорогу, оскільки в місті є більш нагальні проблеми, які потребують фінансових витрат.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що мер Харкова Геннадій Кернес не з’явився на зустріч з підприємцями щодо подальшої долі ринку “Барабашово” та їхнього бізнесу.

Як повідомляв портал Знай.ua, єдина повністю дика популяція коней Пржевальського мешкає в зоні відчуження Чорнобильської АЕС.

Також портал Знай.ua писав, що в харківському зоопарку велика черепаха не хотіла відпускати свою наглядачку пообідати.