Відомий український виконавець Сергій Бабкін має велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram, з якими активно ділиться цікавими публікаціями. Цього разу музикант прокоментував відверте інтерв'ю, яке Він дав разом з дружиною для програми "ЖВЛ" на телеканалі "1+1".

Не так давно Сергій і Сніжана Бабкіни дали інтерв'ю, де розповіли, чому співак не спілкується з сином від першого шлюбу, як вони пережили хворобу музиканта, скільки тривали зради в їхній родині і як відбулося їх знайомство.

У зв'язку з цим Сергій Бабкін опублікував знімок своєї дружини і написав, що разом вони пройшли через безліч проблем і знайшли сімейне щастя.

"Вчора вийшло наше відверте інтерв'ю! Продовження нашої історії.. Ця ситуація змінила наше життя. Чітко визначивши межу між До і після. Між минулим і майбутнім. І якщо у нас вийшло не втекти від проблеми, а заглянувши глибоко всередину, розв'язати її, вірю, що і в інших це вийде. Бабкін завжди максимально відкритий з вами! Переконаний, що роблю все правильно." - написав Сергій Бабкін.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Публікація Сергія Бабкіна: Instagram
Публікація Сергія Бабкіна: Instagram
Публікація Сергія Бабкіна: Instagram

Публікація Сергія Бабкіна: Instagram
Публікація Сергія Бабкіна: Instagram
Публікація Сергія Бабкіна: Instagram

Нагадаємо, що Каменських гаряче розважилася з Нікітюк і Астаф'євою в кліпі "Дівчатка рулять"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тіна Кароль тривожно звернулася до українців: "Будьте здорові!"

Також, "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва в стильному вбранні змусила українців помріяти: "Долар по 5"