Відомий український співак, музикант, автор пісень, а також учасник групи "5'Nizza" Сергій Бабкін обожнює радувати своїх шанувальників новими і яскравими фото і відео в соціальних мережах.

Не так давно артист став тренером шоу "Ліга сміху". А зараз вирішив порадувати свою публіку веселим відео з репетиції з командою "Ветерани космічних військ", де хлопці готували свій номер до виступу на "Лізі".

На репетиції Бабкін вирішив не обтяжувати себе наявністю футболки і постав з голим торсом при цьому наспівуючи безсмертний хіт Брітні Спірс "Oops!...I Did It Again".

"Всі вже подивилися наш номер з @veterany_kosmicheskih_voysk на @ligasmeha ❓ ❓ ❓
Хто не встиг, обов'язково гляньте!
Обожнюю цих хлопців! Дивіться, які красунчики! Все, як на підбір! А від мене ловіть бекстейдж😆
І скупайте в Лайках цих сексі-гігантів",- написав Бабкін.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Брітні тихо курить, в сторонці", " Оператор так лежить)", " Чого хлопці в футболках? Не порядок", " ви всі ПОБЕДУНЫЫЫЫ!!!", "такі" "Брітні" мені подобаються більше, ніж сама Брітні.)))) 🔥 🔥 🔥 🔥 паліть!)", "огнище", "поки про Бабкіна нічого не можу сказати але ветерани це круті лігозмішники це"," Таак! Вийшло шикарно!",- коментували фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Прозрілий" Бабкін з камерою згадав про хворобу:"здалося кінцем світу". На початку січня Бабкін запустив щирий, глибокий проект під інтригуючою назвою "квінтесенція" - колекція авторських віршів, в яких артист розмірковує про глибоке, вічне і духовне, і пообіцяв випускати по одному твору щомісяця. Віршем лютого став "Макула".

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дружина Сергія Бабкіна Сніжана розкрила секрет щасливих стосунків:"навіть плакали разом". Бабкіна підняла тему щастя у відносинах. Жінка відверто зізналася, що більше десяти років тому пережила страшне потрясіння і тоді вона не могла уявити для себе щасливу сім'ю.

Також «Знай.иа " писав, що Дружина Бабкіна Сніжана сама встала за мікрофон, поки Сергій після операції. Сніжана Бабкіна приготувала щось особливе до річниці.