Харків'янам показали ситуацію, яка сталася на початку 2000-х з Геннадієм Кернесом і даішниками.

Відповідним відеороликом поділилися в співтоваристві" Харків 1654 " в Інстаграмі.

На відеоролик потрапив момент, коли, на той момент депутата міськради, Геннадія Кернеса зупинили співробітники ДАІ на вул. Сумській.

"Свіже з тіктока пам'яті Кернеса) Гена качався з даішниками ще до того, як це стало трендом 🤣 всі пам'ятають 2005 рік, коли Ющенко скасував ДАІ? Тоді харківські даішники не підкорилися цьому наказу і показово вийшли на вулиці. Отже, вулиця Сумська.
Даішники зупиняють Mercedes-Benz SLK 200, за кермом якого перебував на той момент депутат міськради Геннадій Кернес :)",- написали в пості.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Чим все закінчилося - історія замовчує.

"Кращий", " він крутий !!!!! Справжній чоловік !", "😢не віриться", "і як завжди посміхається своєю крутою посмішкою", " хороша людина.!!!❤ ️ ", "І такий стильний, сам був кращим і місто зробило диво!", "Багато чого згадати можна, поки в місті все така ж дрифтильна *опа з коксохімом і дорогами як все моє життя", -коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Покійний Кернес залишиться главою"успішного Харкова". Партія "Блок Кернеса-успішний Харків" не змінить свою назву незважаючи на смерть свого лідера Геннадія Кернеса.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Покійного Кернеса "звільнили" з посади мера Харкова. Депутати Харківської міськради завершили повноваження покійного мера Геннадія Кернеса. Це сталося через два місяці з дня його смерті.

Також «Знай.иа " писав, що Терехов просидить у кріслі покійного Кернеса до осені. Харків, як мінімум, до осені залишиться без мера після смерті Геннадія Кернеса.