Харків'яни влаштували величезну чергу в один з кабінетів 6 поліклініки.

Фотофактом поділилися очевидці в телеграм-каналі "Х. Х".

Повідомляється, що в одній черзі в 1-й кабінет "змішалися" як харків'яни з коронавірусом, так і здорові.

"Черга в 1й кабінет в 6-ій поліклініці. В одній черзі як люди з позитивним тестом на корону так і здорові",- йдеться у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"В 11, поліклініці, вчора спостерігав побільш", "клас, скоро на карантин закриють", "в дитячій гірше буде", " майже у всіх поліклініках таке завжди було і буде. Нічому дивуватися"," у будь-якій приватній черг 0", " нормас, я коли короною захворів, відправили на рентген легенів, просидів у черзі 6 годин...в жовтні. коридор битком набитий був людьми", " ми будемо жити вічно в цьому с*аному карантині всіх мастей... : (", "Та всім по*уй, з короною пропонують приїхати в громадському транспорті", " всмисле? А то що раніше хворі короною зобов'язані були дістатися до лікарні і здатися терапевту нікого не бентежило?", "Може так і з'являється колективний імунітет?", "У 19 поліклініці аналогічна ситуація", "все норм: виробляємо колективний імунітет", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хворі кияни штурмують поліклініки, забудьте про соцдистанции: "Медреформа, с*ка!" У Києві відвідувачі поліклініки влаштували величезну чергу в реєстратуру, забувши про соціальну дистанцію.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Хвору коронавірусом стареньку заганяли по кабінетах, задихалася в чергах: "сім кіл пекла" У Житомирі стареньку жінку заганяли до важкого стану по лікарняних кабінетах.

Також «Знай.иа " писав, що Харків'яни " маринуються "в поліклініках, черги з самого ранку:" в Шаріте відправлять?" Харків'яни стали скаржитися, що в 9 поліклініці люди повинні сидіти в черзі з самого ранку.