Харків'яни стали скаржитися, що в 22 поліклініці пацієнтів з високою температрурой змушують сидіти в черзі по годині, замість того, щоб відразу запросити на прийом.

Про це стало відомо з повідомлення в групі "Х**вий Харків".

Як виявилося, дві пенсіонерки прийшли здавати мазки, і таких як вони повинні приймати в першу чергу, а не змушувати по годині сидіти з температурою в черзі, і можливо, як переживають харків'яни - поширювати коронавірус.

"22-я поліклініка. Кабінет 31 по прийому громадян з гострими симптомами (температура і т. д.). ГОДИНУ сидять дві бабульки, нікого немає. Кажуть — поїхали здавати мазки. По ідеї таких, ще потенційних хворих треба приймати в першу чергу. А не змушувати по годині сидіти з температурою і можливо, поширювати корону",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

" Та то вони посадили їх, щоб спостерігати коли буде виносити пора", " Реформа супрун а що ви хотіли", " Так а навіщо йти в поліклініку, там же машини виділили спеціально, щоб по домівках їздити і тэсты робити"," Є*ать ти лихоманячий", " Поїхали за надбавками до зарплати",- коментували харків'яни.

Нагадаємо, львів'яни розповіли, що у лікарнях міста для пацієнтів з підозрою на COVID-19 і двостороннім запаленням легенів немає місць. Жінка розповіла, що 15 червня її свекруха повернулася з роботи з температурою 39. Жодних симптомів COVID-19 окрім втоми не було. Диспетчер швидкої повідомив, що вони не забирають людей з такими скаргами. Після цього вони зателефонували сімейного лікаря їм порадили пити жарознижуючі препарати.

Весь цей час жінка приймала жарознижуючі препарати, але ніякого результату вони не давали. Згодом їм вдалося умовити сімейну лікарку виписати напрямки на ПЛР-аналіз.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янка підхопила китайський вірус і замість лікарні потрапила в пекло - "Там навіть градусника не було"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У лікарні Запоріжжя медики здирають благодійний внесок, давлячи на жалість - "А совість у вас є?"

Також «Знай.ua» писав, що Харків'яни зможуть вибрати лікаря і записатися на прийом, не встаючи з дивана