13 березня, в суботу, від наслідків викликаних коронавірусом помер завідувач відділенням вірусних гепатитів Харківської "інфекційки" Дмитро Пеньков.

Про це повідомив анестезіолог обласної інфекційної лікарні Володимир Корсунов на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Вчора від ускладнень "корони" пішов у вічність ще один лікар, Дмитро Борисович Пеньков, щира, професійна людина. Світла йому пам'ять",- написав Корсунов.

Як розповів директор лікарні Павло Нортов, Дмитро Пеньков заразився в лютому, передає "Суспільне".

Дмитро Пеньков. Фото: Суспільне
Дмитро Пеньков. Фото: Суспільне

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

За словами Нортова, Пеньков довгий час не працював через хронічне захворювання. Після вийшов на роботу де займався хворими з гепатитом С. З пацієнтами інфікованими коронавірусом не працював, але в лютому заразився COVID і помер від ускладнень.

Дмитру Пенькову було 52 роки. В "інфекційці" пропрацював 25 років, з 2014 року був завідувачем обласного спеціалізованого гепатологічного центру обласної інфекційної лікарні. Також став співавтором понад 40 наукових праць і трьох патентів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківський медик показав жахи переповнених лікарень: "діти на апаратах, кисню в обріз"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Коронавірус з новою силою атакує харків'ян, медики приголомшили правдою: "швидше вмирають"

Також «Знай.иа " писав, що У Франківську померла медсестра, яка врятувала сотні життів: "ти була ангелом у білому халаті"