У Харківській мерії з'явився портрет покійного генія Кернеса.

Про це повідомив директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

"Це картина, розташували в коридорі, який веде до першої приймальні. Портрети всіх градоначальників там висять"— - розповів він у коментарі KHARKIV Today.

портрет Кернеса, фото: Facebook / Юрій Сидоренко
портрет Кернеса, фото: Facebook / Юрій Сидоренко

Нагадаємо, депутати Харківської міськради визначилися, яким чином увічнять пам'ять покійного мера Геннадія Кернеса. На фасаді будівлі міськради планують встановити меморіальну дошку покійному меру.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Таке рішення було прийнято наприкінці лютого під час засідання міської комісії з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища, яке провів перший заступник Харківського міського голови Олександр Новак.

За його словами, виготовити дошку планують за рахунок позабюджетних коштів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Покійний Кернес залишиться главою"успішного Харкова". Партія "Блок Кернеса-успішний Харків" не змінить свою назву незважаючи на смерть свого лідера Геннадія Кернеса.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Покійного Кернеса "звільнили" з посади мера Харкова. Депутати Харківської міськради завершили повноваження покійного мера Геннадія Кернеса. Це сталося через два місяці з дня його смерті.

Також «Знай.иа " писав, що Терехов просидить у кріслі покійного Кернеса до осені. Харків, як мінімум, до осені залишиться без мера після смерті Геннадія Кернеса.