Багатодітна мама і дружина відомого українського артиста Сергія Бабкіна Сніжана активно веде сторінки в соцмережах. Наприклад у своєму Instagram, де на неї підписано близько 200 тисяч підписників, вона ділитися яскравими фото, подробицями з особистого життя або ж корисними порадами.

Цього разу знаменитість поділилася з шанувальниками своєю маленькою, але такою щасливою радістю - дебютом в гумористичному шоу "Жіночий квартал".

У новому випуску "Кварталу" Сніжана засвітилася зі своїм чоловіком Сергієм Бабкіним.

"Мій маленький, але такий Щасливий Дебют на @zhenskiykvartal_official дивіться сьогодні на каналі 1+1 о 22.10 !!! І обов'язково додивіться до кінця! Там такий класний номер",- повідомила Сніжана.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Дивилися, ви природжена актриса! Швидше на сцену)", " клас!!!! Поздоровляю!", "Така щаслива 😃 і щира посмішка", " Обов'язково подивимося!", "Вау клас😍 ви, як завжди, чарівні"," мало Вас було😢, а з дебютом вітаю", - коментували шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Прозрілий" Бабкін з камерою згадав про хворобу:"здалося кінцем світу". На початку січня Бабкін запустив щирий, глибокий проект під інтригуючою назвою "квінтесенція" - колекція авторських віршів, в яких артист розмірковує про глибоке, вічне і духовне, і пообіцяв випускати по одному твору щомісяця. Віршем лютого став "Макула".

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дружина Сергія Бабкіна Сніжана розкрила секрет щасливих стосунків:"навіть плакали разом". Бабкіна підняла тему щастя у відносинах. Жінка відверто зізналася, що більше десяти років тому пережила страшне потрясіння і тоді вона не могла уявити для себе щасливу сім'ю.

Також «Знай.иа " писав, що Дружина Бабкіна Сніжана сама встала за мікрофон, поки Сергій після операції. Сніжана Бабкіна приготувала щось особливе до річниці.