У Харкові в підземному переході біля станції метро "Героїв Праці" безхатьки влаштували масовий нічліг.

Фотофактом поділилися очевидці в телеграм-каналі "Х. Х".

На знімку можна помітити, як мінімум чотири сплячих людини, які знайшли собі містечко для сну уздовж стін переходу.

"Бомжі з одиночного виходу на Героїв праці бажають всім добраніч і добре виспатися перед трудовим тижнем",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"А колись наше метро було еталоном чистоти", "Хостел нового типу", " Та ладно. Я був у Польщі, під Катовіце, і там в місті Сосновець є підземний перехід з купою можливостей для інвалідів, типу ліфта. І, що ви думаєте, в ліфті часто сплять їх польські бомжі" ," саме мерзенне це коли починають приставати і випрошувати гроші, смердячи поруч так що хочеться блювати. Хтось свої кровні заробляє а бомжота хоче просто так отримувати в лапку. Дуже зручно", "це просто герої праці, втомилися трудитися", - коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові виявили бездиханне тіло бездомного: копам і медикам плювати

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові бездомні влаштували "притон" біля метро, працівникам підземки плювати: "не наша територія"

Також «Знай.иа " писав, що Бездомні перетворили харківське метро на нічліжку- " Запах сечі виїдає очі"