Харків'янка поскаржилася на харчування в дитячій інфекційці. Мовляв, звичайні макарони можна, а печиво і молочні продукти - ні.

Своїм обуренням одна з мам поділилася в телеграм-каналі "Х. Х" і виставила відповідний кадр.

"Харчування в дитячій інфекціонці для дітей: макарони з ху**ою приправкою. Але печиво і сирок — ніззя!", - написала автор фото.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У коментарях жінці роз'яснили, що в інфекційному відділенні має бути дієтичне харчування. А ось солодке і "молочка" можуть навпаки зашкодити ослаблій травній системі дитини.

"Між іншим, коли лежиш в інфекційні, то крім таких макаронів, пюрехи на воді і сухарів більше ніззя нічого. Перевірено на собі"," в 22 годують відносно не погано,в порівнянні з іншими лікарнями", " так, сирок саме воно в інфекційці. коли блюєш нонстоп, потім під крапельницею від зневоднення відновлюваєшся, так і хочеться йоб**ти якої-небудь молочки. сирок, йогуртець, ага", " взагалі то це інфекційка і харчування там повинно бути дієтичне... і, в залежності від інфекції, молочні продукти, як і солодке. не можна, тому що розвиває в шлунково-кишковому тракті патогенні мікроорганізми... перед тим як скаржитися і фоткати, хоча б погугліть, яжемамки", "печиво крім "Марії" ніде не можна, а після сирка дітей ще відкачувати доведеться", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Прикута ланцюгом пара харків'ян промучилася пліч-о-пліч місяць: "Часто сваримося"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харківський медик показав жахи переповнених лікарень: "діти на апаратах, кисню в обріз"

Також «Знай.иа " писав, що Маленька харків'янка ледь не позбулася пальців у школі, вчителі відмахнулися- " переживе"