Під Харковом живе вчителька, яка обожнює мототрек і гонки. Жінка не на жарт захопилася, на перший погляд, не жіночим спортом і неабияк дивує своїм захопленням все невелике село, де вона живе і викладає.

Про це стало відомо з випуску "Джедаї" на каналі 2+2.

Вдень Марія Хлистюк є вчителькою фізики, але після роботи жінку не впізнати. Вже 6 років вона займається мотокросом і це захоплення познайомило її з майбутнім чоловіком.

Нагадаємо, каскадеру і учаснику професійної команди з шосейно-кільцевих мотоперегонів Spirit Racing Team Сергію Совяку вдалося встановити в Києві небувалий рекорд: він перетнув річку Дніпро на звичайному мотоциклі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відзначається, що мотоциклісту вдалося подолати по воді п'ять кілометрів, при цьому його швидкість становила 60 км/ч.досягнення каскадера потрапило в Книгу рекордів України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Покійний Кернес збере всіх собачників Харкова під одним дахом. У Харкові 31 Липня і 1 серпня запланована виставка собак пам'яті покійного Геннадія Кернеса.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Терехов ощасливить харків'ян новими тролейбусами. З Луцького автозаводу" Богдан " до Харкова відправили партію з 11 тролейбусів.

Також «Знай.иа " писав, що Лютий спустошить гаманці харків'ян: дорожче на 700 гривень. Незважаючи на те, що лютий є найкоротшим місяцем в році, платити за тепло доведеться більше.