Сьогодні, 12 березня, Харківський Політех влаштував для студентів і жителів міста свято Масляної.

Відповідним відеороликом поділилися в телеграм-каналі "Х. Х".

Всім бажаючим роздають безкоштовно млинці, а також проводять конкурси, зокрема, на швидкість поїдання головного атрибуту Масляної.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Коронавірусна Масляна в ХПІ виглядає ось так. Безкоштовно роздають млинці, проводять конкурси з поїдання млинців на швидкість серед голодних студентів",- йдеться в повідомленні.

"Голодні ігри", " о, альма-матер!)) А лопата хоч присутня?", "Не трож студентів", "день відкритих дверей ніхто не відміняв", " з лопат роздають чи ні?", "Не з лопати вже добре"," брати Slavяни", - жартували в коментарях харків'яни.

Нагадаємо, у Харкові в парку ім. Горького планують провести гуляння присвячені Масляній. Захід заплановано на ці вихідні, 13 і 14 березня.

Протягом двох днів на центральній площі парку біля колеса огляду працюватиме ярмарок, а поруч з ним встановлять "крижаний стовп". Крім того, на головній сцені виступлять фольклорні колективи і покажуть театральну мініатюру "Зустріч з весною".

Кульмінацією свята стане спалення опудала Марени, яке заплановане 14 березня о 18:30.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Покійний Кернес збере всіх собачників Харкова під одним дахом. У Харкові 31 Липня і 1 серпня запланована виставка собак пам'яті покійного Геннадія Кернеса.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Терехов ощасливить харків'ян новими тролейбусами. З Луцького автозаводу" Богдан " до Харкова відправили партію з 11 тролейбусів.

Також «Знай.иа " писав, що Лютий спустошить гаманці харків'ян: дорожче на 700 гривень. Незважаючи на те, що лютий є найкоротшим місяцем в році, платити за тепло доведеться більше.