З луцького автозаводу "Богдан" до Харкова відправили партію з 11 тролейбусів.

Про це повідомили в пресслужбі автозаводу "Богдан корпорація".

До Харкова відправили 12-метрові тролейбуси "Богдан Т70117". Дана партія поїхала з випередженням термінів, передбачених у контракті з Харківським КП "Тролейбусне депо № 3".

На черзі ще 5 тролейбусів, які також вже готові до відправки. Вони незабаром будуть доставлені до Харкова.

На заводі розповіли, що на ДП "Автоскладальний завод № 1" у Луцьку прибули представники Харківського тролейбусного депо. Вони оглянули транспорт, побачили, як проходить процес випробування тролейбусів перед відправкою і взяли участь в обкатці громадського транспорту.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

фото: "Богдан корпорація"
фото: "Богдан корпорація"

Відомо, що на початку цього року чотири 12-метрові тролейбуси автозавод вже передав Харківському "тролейбусному депо №3". Це була друга партія тролейбусів, яку відправили місту. Перші п'ять односекційних тролейбусів Харків отримав у листопаді минулого року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни приволокли на роботу тролейбус замість себе. Пасажири були змушені штовхати несправний тролейбус на Гвардійців Широнінців.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Комунальники відремонтували тролейбус за 600 тисяч і влипли в скандал: тримається на соплях. Неначе не з ремонту, а після півстоліття експлуатації — так виглядає тролейбус, відновленням якого нещодавно хвалилися комунальники з Луцька.

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові побудують дві станції метро за 15 мільйонів.