Стало відомо про інцидент у харківській підземці. Люди змушені підніматися по вимкненому ескалатору.

Таким чином повідомляється, що щодня в харківському метро на барабані, перестає працювати ескалатор. Трапляється це після 22:00, до цього все нормально.

Місцеві вже почали жартувати про те, що ескалатор в метро почав дотримуватися локдаун, щоб не заразитися коронавірусом.

Пасажири метро в Харкові вирішили поцікавитися у вахтера, в чому ж причини. Але, як і очікувалося, він не в курсі, сказав лише дзвонити начальству, і розбиратися з ними.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

метрополітен, скріншот з відео
метрополітен, скріншот з відео

Ролик з місця був опублікований в Telegram-каналі "Ху*овий Харків".

"Так і хочеться сказати, що пора підвищувати ціни. Сервіс💪» - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, Знай писав, що в Запорізькій області масово крадуть номери з машин. Грабіжники знімають з автомобілів номери, і залишають прямо на лобовому склі під двірниками записку з номером телефону.

Також Знай повідомляв, що поліція в Лудзькому воєводстві Польщі затримала чоловіка, який напав, пограбував і образив громадянина України. Про це повідомляє Радіо Польщі. Більш того, до терміну за пограбування, ймовірно, додадуть і термін за образу на грунті національності.

Нещодавно Знай передавав, що на Хмельниччині невідомі пограбували церкву. Повідомлення про пограбування церкви, що знаходиться в селі Піддубці Славутського району надійшло до Славутського відділу поліції.