У Харкові 31 Липня і 1 серпня запланована виставка собак пам'яті покійного Геннадія Кернеса.

Ініціатором виступив осередок кінологічного союзу України "Сіріус", передає "Суспільне".

"Ми проводили під патронатом Геннадія Адольфовича майже 10 років поспіль виставки під назвою "Кубок міського голови". Це Кінологічна спілка України, Міжнародні виставки собак, виставки краси",- розповіла керівниця "Сіріуса" Вікторія Піонова-Куценко.

У 2020 році виставку не проводили через карантинні обмеження. Цього року вирішили виправити становище і провести Кубок пам'яті на честь покійного Кернеса.

Кернес, фото: вільні джерела
Кернес, фото: вільні джерела

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Зараз організатори вирішують, де провести виставку. Вибір припав на два варіанти: або на стадіоні "Піонер" на Динамівській, або на стадіоні "Сонячний", що в П'ятихатках.

"Експерти у нас різні: і українські, і зарубіжні. Виставка теж буде проводитися під патронатом міста, ведуться зараз переговори, і ми сподіваємося, що так і буде"— - заявила керівник кінологічного Союзу.

До участі у виставці запрошують власників собак усіх порід.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вдова Кернеса ГАЙСИНСЬКА показала, що робить вечорами: "його звуть Марк"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'янам показали трепетні кадри молодого Кернеса і його маленького друга: "Мілота зашкалює"

Також «Знай.иа " писав, що Покійний Кернес любив не тільки Харків, а й собак: у мережі показали трепетні фото