У Харкові група п'яних підлітків напала на чоловіка, який зробив їм зауваження.

Про це повідомили в телеграм-каналі "Х.Х".

Повідомляється, що малолітніх бешкетників помітили на Героїв Праці, 29. Виявилося, що натовп підлітків зачепив автомобіль одного чоловіка через що той зробив їм зауваження. Не довго думаючи, натовп накинувся на чоловіка і пару раз кинула об асфальт.

"Героїв праці 29, натовп малоліток до 16 років в кількості близько 15 штук в стані ну дуже відповідного алкогольного сп'яніння цепанули машину мужика, який вийшов і зробив їм зауваження за що вони вирішили на нього напасти, паралельно пару раз спустивши на асфальт за ноги-на будь-які адекватні заклики заспокояться не реагують",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Во покоління пішло", " це зграя шакалів безголових. Їх краще не чіпати...", "дати ляща, зламати коліна", "А ось якщо у нього було б зброю,неповнолітніх був би пи*ець", "А єдине, на що вистачило автора - це знімати відео і надіслати в групу. Молодець!", "Я так розумію, вийти відбити мужика нікому... Нехай по частинах розтягають, поки заклики призиваються...", "Начебто і груповий напад, а начебто і діти. Хз як в такій ситуації чинити ...", "Таких зачепити відразу мамки налетять будуть говорити що дитину образили, а то що вони вже покидьками стали це вони не бачать", "ці дебіли вже давненько ходять по Салтівці, штовхають машини і шукають пригоди на жопу. Поліцію посилають на*уй, ті ні*уя не роблять", " ось воно майбутнє країни... підростає, готується", " я правильно розумію, що це вже підросло покоління, яке виховували за заповітами:"на дитину не можна ні кричати, ні зварити, ні бити за жодних обставин"?",- писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комунальників Терехова застукали за ганебним заняттям біля калюж: при Кернесі такого не було. Очевидці зняли те, як комунальники осушують двори від калюж, після чого вся зібрана вода виливається на прибудинкову територію

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові розбірки водіїв перетворилися на дике побоїще- " дістав молоток, і..." У Харкові двоє водіїв побилися прямо серед дороги. До того ж під час конфлікту один з водіїв взяв у руки молоток.

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові нахабна блондинка перетворила перехід на парковку - "я на "Ягуарі", мені можна!" У Харкові стався конфлікт між пішоходом і жінкою, яка припаркувала своє авто на пішохідному переході.