У Харкові виступила відома рок-група "Жадан і Собаки" для жінок-ув'язнених Качанівської виправної колонії №54.

Про це передає портал 057.

Концерт тривалістю близько години пройшов в актовому залі колонії. На честь свята перед засудженими жінками виступили кілька виконавців, а хедлайнером концерту стала відома українська рок-група «Жадан і Собаки».

За словами відомого письменника і фронтмена групи Сергія Жадана, для них це не перший виступ в подібному місці.

"У нас з групою навіть колись був тур по таким підлітковим установам. Ми вважаємо, що дуже важливо підтримувати людей, які десь помилилися, десь зробили не той крок або зробили не той вчинок. Однак вони, як мені здається, мають шанс виправити цю ситуацію і повернутися до нормального життя",- вважає Сергій Жадан.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

За словами ув'язненої Юлії, всі в залі отримали незабутні емоції і відчуття.

"Ми отримали відчуття свята і відчуття себе справжніми жінками, незважаючи на те місце, де ми зараз знаходимося. Це був справжній драйв",- сказала дівчина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янин Сергій Жадан замахнувся на Америку

Як повідомляє портал «Знай.иа» Письменник Жадан їде до Чернівців без "собак" за натхненням: "улюблене місто"

Також «Знай.иа " писав, що Харківські музиканти записали несамовиту пісню на вірші Жадана - в пам'ять про загиблого дана Дідика