У Харкові в підземному переході біля станції метро "Олексіївська" бездомний чоловік влаштував привал.

Фотофактом поділилися очевидці в телеграм-каналі "Х. Х".

Як розповів автор поста, безхатько вже третій день поспіль лежить накритий коробками.

"На станції метро Олексіївської в кутку на виході третій день лежить людина накрита коробками",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Що за кіпіш він спить"," Походу все вже, якщо 3 день лежить", "Дайте поспати", "Новина дня) він там з літа лежить майже кожен день", "хтось чилить, а комусь на роботу пи**ячить потрібно. Розумію обурення автора", "Наївся і спить", " він там не третій день. Він там з суботи лежить", "Набомжувався і спить", "він там вже більше місяця тусується, молодий хлопець відносно, забомжував невідомо з якої причини", "Здоров'я дозволяє на плитах спати,краще б ковдру принесли, що він картонками ховається", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові виявили бездиханне тіло бездомного: копам і медикам плювати

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові бездомні влаштували "притон" біля метро, працівникам підземки плювати: "не наша територія"

Також «Знай.иа " писав, що Бездомні перетворили харківське метро на нічліжку- " Запах сечі виїдає очі"