Сьогодні, 4 березня, в Харкові відбувся концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню, на якому виступила Ірина Білик. На концерт у Палаці спорту прийшли близько 2000 осіб.

Про це передає Newsroom.

Захід розпочався о 13:00. Напередодні 8 березня під одним дахом зібрали співробітниць держструктур, медиків, працівниць комунальних підприємств і педагогів.

У вестибюлі Палацу спорту поставили столи, на яких розклали подарункові пакети від секретаря міськради Ігоря Терехова. Незабаром він піднявся на сцену після виступу співака Гаррі Сетьяна.

"Я дуже радий, що 8 березня не торкнулися ніякі зміни, хоча хотіли переносити, скасовувати. Так сталося, що сьогодні з нами немає нашого мера Геннадія Кернеса, але я щасливий, що його команда, тепер уже під моїм керівництвом, працює на благо міста Харкова, на розвиток міста Харкова. І я безмірно щасливий, що основу цієї команди складаєте саме ви - прекрасні жінки",- сказав Терехов.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Ігор Терехов, фото: Instagram terechov_igor_67
Ігор Терехов, фото: Instagram terechov_igor_67

Після виступу секретаря міськради, на сцену піднялася відома українська співачка Ірина Білик, яка також згадала покійного Кернеса і ненав'язливо прорекламувала Терехова.

Також знаменитість розповіла, що її свого часу запрошував в місто сам Геннадій Кернес, і назвала його відхід - непоправною втратою.

"Мене запрошував ваш чудовий мер Геннадій Адольфович. Його відхід - це непоправна втрата. Весь цей час поруч з ним був його вірний соратник Ігор Олександрович Терехов. І тепер він очолив його команду і поведе Харків до нових досягнень", - сказала зі сцени Ірина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Терехов наплював на благання харків'ян щодо смердючого "коксохіму": "труїтися далі?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Добкін злив правду про "орієнтацію" Терехова перед виборами

Також «Знай.иа " писав, що Розлючені харків'яни прийшли до Терехова через космічні тарифи: "маріонетка криміналу"