Біля корпусу Харківського національного університету імені Каразіна знову зібралися іноземні студенти-медики.

Про це повідомили в телеграм-каналі "Х.Х".

За словами автора поста, іноземців відрахували через те, що ті не здали держіспит КРОК. Нібито зі студентів за хороші результати вимагали грошей, а ті втомилися відчувати себе "дійною коровою".

"Біля Каразіна іноземні студенти-медики знову вимагають справедливості. Їх відрахували через те, що вони не склали КРОК. Походу за гарні результати з іноземців в Каразіна хотіли бабла. А іноземці за**ались відчувати себе дойною коровою" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ой, ну не треба цієї ху*ні! Завжди вони вчилися на від**бісь і платили скрізь бухаючи по хатах", "Походу іноземці звикли все вирішувати за бабло, а тут не взяли", " Ну а що вони хотіли? Їх співвітчизники влаштовують свавілля на дорогах і скрізь. За незручності треба платити"," КРОК - це держіспит, його не можна в універі проплатити"," вони ні*уя не вчаться, природно КРОК не здали, справа не в баблі😂 тому що КРОК і за бабло не здаси, якщо не вчиш нічого", " у мене знайомий викладає там. Каже що у нього багато студентів не те що англійської. Навіть російського не знають толком. Про що тоді можна говорити?",- писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше До Харкова летить хлопець з Північної Америки: "мрію стати IT-шником"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тернопільські латиноамериканці, індуси та Юдеї потужно показали українцям, як потрібно любити свою країну: "Ой радуйся землі..."

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові студенти-іноземці влаштували дикий "махач" і рознесли в туалет: "троє опинилися в лікарні"