Вчора, 2 березня, в Харкові біля станції метро "Студентська" помер чоловік.

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "ХС. Салтівка".

Свідки пишуть, що тіло оглянули правоохоронці і медики, але так його і не забрали.

За інформацією телеграм-каналу "Труха", загиблий був водієм, який привіз продукти в ларьок. При падінні чоловік вдарився головою, а після цього помер.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Помер чоловік, який привіз продукти в ларьок. Повідомляють, що це водій "Газелі", при падінні вдарився головою і помер", - йдеться в повідомленні.

"Зате він не мучився", " що то часто стали вмирати чоловіки від серцевої недостатності. Сумно", " Дівчата нас не бережуть.Ось. Ми і вмираємо" ," ви не повірите, скільки людей в моменті від тромбу відірваного ось так вмирають...(У мене батя Так помер тільки вдома
Куріння + чотири чарки в день зіграли свою роль", " Кошмар, я сьогодні там якраз проходила.. Цікаво у скільки це сталося? Пухом земля", "Шкода мужика( мої співчуття його родині", "во доля", "Проходила рядів в момент коли була швидка ( приблизно 16.45), був укритий покривалом якимось, але лікарі намагалися ще врятувати! Шкода чоловіка! Співчуття його родині!", "багато хто сміється. бо молоді ще. є вже термін - ковидная густа кров. тромбоз.
дай вам Бог не хворіти! бережіть себе! У лютому зупинилося серце відразу у двох моїх друзів і товаришів. це не збіг. така реальність. у 2021 ми молодіємо смертю...",- писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові чоловік похитнувся і помер біля метро

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові під вікнами школи раптово помер чоловік:" відкачували " дві швидкі

Також «Знай.иа " писав, що Посеред Харкова виявили бездиханне тіло, копи " грають у мовчанку"