Стало відомо про те, що в Харкові був знайдений труп бездомної людини. Лежав у сміттєвому баку.

Таким чином, повідомляється, що на тілі чоловіка, який був знайдений в сміттєвому баку, не було ніяких слідів насильства. Про це повідомили в прес-службі поліції Харківської області.

У сміттєвому баку в Харкові знайшли труп, фото: Національна поліція
У сміттєвому баку в Харкові знайшли труп, фото: Національна поліція
У сміттєвому баку в Харкові знайшли труп, фото: Національна поліція

Стався інцидент у п'ятницю, 25 грудня. Співробітники правоохоронних органів повідомили, що приблизно о 10:00 робітник комунального підприємства перевертав контейнер зі сміттям у дворі будинку на вулиці Сапожна. Там він знайшов тіло чоловіка, і відразу ж зателефонував співробітникам правоохоронних органів.

Загиблий був бездомним, на вигляд йому близько 40-45 років. Примітно, що на тілі не були знайдені ознаки насильницької смерті. Для того, щоб визначити справжню причину загибелі, тіло направлено в морг.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Інформацію за даним фактом зареєстрували в єдиному обліку заяв та повідомлень Холодногірського відділу поліції. Поліція все ще встановлює особу чоловіка і всі обставини події.

Нагадаємо, вибух газу на Харківщині забрав ще одне життя масштаби трагедії зростають:"зробили все, що могли". В одній з лікарень Харкова померла ще одна людина, яка постраждала під час вибуху на газопереробній станції.

Як повідомляв "Знай" під Харковом вибух залишив дитину без руки - "Могло вбити". В результаті вибуху дев'ятирічний хлопчик отримав серйозні поранення.

"Знай", писав, Дніпровський пожежник підпалював елітні авто в Одесі влаштував "фаєр-шоу" на мільйони.