Харків'янам показали, як виглядають кнопки екстреного виклику поліції в парках столиці.

Про це розповіли на телеграм-каналі "Харків 1654".

Як пояснив автор поста, в разі небезпеки натискається кнопка, а далі включається сигналізація і камера. За задумом, дані маніпуляції можуть врятувати від нападу маніяків та інших підозрілих осіб.

"Ось такі кнопки встановлені в київських парках. У разі небезпеки ви натискаєте на кнопку, і включається сигналізація, камера і т.д. іншими словами, якщо на вас напав маніяк, то ви повинні пробігтися по парку, знайти цю кнопку і на неї натиснути. Діджиталізація, яку ми заслужили",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Кнопка б*ять", " Підбігаєш, а вона або зламана або за несплату ел.відключили", " не працюють ці кнопки і ніколи не працювали.
Ставив їх Кличко, роки 4 тому. Вони не мають ніякого відношення до поліції і реального світу", "на площі є такі. Хз працюють чи", " цікаво, скільки днів простоїть цей винахід?) ", "У США давно таке стоїть, на кожному кроці", " Ха! Після цього, маніяк точно вб'є. Немає тіла, немає справи", " маніяки дебіли...) ", "Натискаєш на кнопку і з'являється Кличконавт. І розповідає за завтрашній день, але тобі не судилося в нього дивитися", "Як в Харкові всі переймаються кнопкою в київському парку"," і прилетить Кличко з каструлею на голові і синьою мигалкою", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківські єноти-полоскуни відзначили День народження: тортик з тюльки на двох

Як повідомляє портал «Знай.иа» Терехов вирішив переплюнути Кернеса на льоду

Також «Знай.иа " писав, що Українці вирізали пекельний знак на льоду і нарвалися на небезпеку