Тревел-шоу "Світ навиворіт" вже відзначило 10 років і саме ця програма зробила свого ведучого Дмитра Комарова улюбленцем публіки. Зараз у Комарова в планах відвідування новий сезон тревел-шоу і гарна дружина вдома. Але яким був шлях Дмитра до таких успіхів, і які цілі ще тільки попереду?

Народився майбутній телеведучий і мандрівник 17 червня 1983 року в Києві в звичайнісінькій родині. У Комарова є ще двійнята брат Костя і сестра Ангеліна.

Дмитро Комаров з сім'єю, фото: 1 хвилина
Дмитро Комаров з сім'єю, фото: 1 хвилина

Юність майбутнього мандрівника пройшла у важкому матеріальному становищі 90-их, але це не завадило хлопцеві відмінно закінчити школу і вступити на бюджет в Національний транспортний Університет.

Дмитро Комаров в дитинстві, фото: 1 хвилина
Дмитро Комаров в дитинстві, фото: 1 хвилина

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Там Дмитро займався вивченням прикладних наук, але через підліткове захоплення журналістикою паралельно підробляв в редакції "Телетижня". Далі хлопець зрозумів, що гуманітарна сфера йому рідніша і вступив ще й до Університету культури.

У студентстві Комаров часто їздив в поїздки з однокурсниками. Мабуть, цей досвід дав йому зрозуміти, що поодинокі поїздки і експедиції в маловідомі місця здаються куди більш цікавими.

Юний Дмитро почав подорожувати тільки з камерою і з талісманом - прапором України. Юнак знімав нові країни і робив фоторепортажі. Після з'явилася ідея створювати на основі відзнятого матеріалу ще й відео. Так народився прототип "Світу навиворіт" - поки ще просто аматорського і пізнавального тревел-шоу.

Дмитро Комаров
Дмитро Комаров

Для того, щоб зачепити аудиторію, Комаров вибрав екстремальну і невідому сторону будь-якої точки світу, в своїх подорожах роблячи акцент саме на незвичайності місцевої культури. Він заручився підтримкою каналу 1 + 1, і незабаром в ефір вийшов вийшов перший випуск в Камбоджі. Сталося це в 2010 році.

Телеглядачам програма сподобалася і запам'яталася, і з тих пір Комаров їздить по експедиціях зі своїм оператором Олександром Дмитрієвим і радує всіх шанувальників новими пригодами.

Тільки один момент в його улюбленій роботі бентежив Комарова - з такими щільними графіками відносини і сім'ю будувати вкрай важко.

Досить довгий час Дмитро ще готовий був повністю віддаватися експедиціям по світу, ігноруючи особисте життя, але разом з віком прийшло розуміння, що все-таки кожна поїздка закінчується вдома – а там ніхто і не чекає.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко, фото: 1 хвилина
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко, фото: 1 хвилина

У підсумку тревел-ведучий вирішив взяти відпустку два роки тому і деякий час займався справами в Україні. Комаров навіть заводив відносини з дівчатами, але жодна з них не захотіла створити сім'ю з чоловіком, якого ніколи не буде вдома. Тому відносини закінчувалися.

Пауза в подорожах дала свій ефект - на шоу "Танці з зірками", Дмитро виступав у парі з Олександрою Кучеренко.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко, фото: 1 хвилина
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко, фото: 1 хвилина

Під час довгих тренувань до виступів пара зблизилася, і незабаром після закінчення "Танців" пара одружилися – як виявилося пізніше, перше знайомство закоханих відбулося ще на "Міс Україна", де учасницею була сама Олександра. Зараз вони вже більше двох років разом і на всіх фотографіях виглядають щасливими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дмитра Комарова з "Світу навиворіт" занесло в найнебезпечніше місце світу: "До мурашок"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Комаров з "Світу навиворіт" показав молоденьку дружину в хустці: "любов окрилює"

Також «Знай.иа " писав, що Щасливого Комарова з "Світу навиворіт" з головою присипало снігом: "як я і просив"