У Харкові вже кілька днів поспіль бюст Жукова на проспекті Григоренка охороняють поліцейські.

Вперше правоохоронці були помічені 23 лютого, коли в Харкові проходив мітинг проти винесення одеському активісту Сергію Стерненку. Наступного дня копи також були на своїй посаді, адже 24 лютого у міськраді знову вирішили повернути ім'я Жукова проспекту, незважаючи на рішення суду про незаконність перейменування. 25 лютого ситуація залишилася колишньою - Жуков також був під охороною поліцейських, передає KHARKIV Today.

У поліції пояснили, що співробітники правоохоронних органів проводять превентивні заходи, щоб не допустити конфліктних ситуацій.

Фото: KHARKIV Today
Фото: KHARKIV Today

"Ми проводимо превентивні заходи, враховуючи ситуацію, яка на даний момент склалася навколо пам'ятника Жукову, проспекту Григоренка, який знову перейменували в проспект Жукова. Щоб люди відчували себе в безпеці, не виникало ніяких конфліктних ситуацій або вчасно їх припинити, поліція прийняла рішення про посилення заходів безпеки"— розповіла заступник начальника відділу комунікації Оксана Калмикова.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Якщо нічого не відбуватиметься, поліція може переглянути рішення про цілодобову охорону пам'ятника Жукова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янам дозволять полетіти у відпустку в 18 країн: "літній сезон не за горами"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Терехова хочуть повісити Леніна, харків'яни проти: залиште Ілліча в спокої!

Також «Знай.ua писав, що Терехов поверне "Металісту" колишню славу перед гонкою з Добкіним на виборах