У Харкові в ніч з 19 на 20 травня невідомі особи облили червоною фарбою пам'ятник радянському маршалу Р. Жукову, який за день до цього, також облили фарбою, після чого комунальники помили монумент.

Про це стало відомо з повідомлення ВПО "Фрайкор" у Facebook.

"Нічні вітри Харкова знову нагадали, що кривавий шлях м'ясника Жукова не змити зусиллями комунальників", — написали в повідомленні.

На фотографіях в пості видно, що до вже облитого пам'ятника Жукову на проспекті Петра Григоренка вже підігнали автовишку, і комунальники знову миють монумент.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

джерело: Фрайкор/Facebook
джерело: Фрайкор/Facebook

джерело: Фрайкор/Facebook
джерело: Фрайкор/Facebook

Як стало відомо, забруднений червоною фарбою пам'ятник побачив екіпаж патрульної поліції приблизно в годину ночі. Про це розповіли в прес-службі Національної поліції Харківської області.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Немишлянского відділу поліції. Поліцейські вилучили розбиту скляну банку із залишками фарби.

джерело: Національна поліція
джерело: Національна поліція

Інформація внесена в Єдиний облік. Вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України. Проводяться заходи по встановленню всіх обставин та осіб, причетних до цієї події.

джерело: Національна поліція
джерело: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Запоріжжі вандали позбавили молодят улюбленого заняття

Як повідомляє портал «Знай.ua» Пакет з фарбою на голову - в Києві на Оболонській набережній промишляють нахабні вандали

Також «Знай.ua» писав, що В Запоріжжі наростили палець секс-символом 60-их - її обожнювали мільйони чоловіків