Вандали пошкодили пам’ятний знак воїнам УПА у Молодіжному парку Харкова, заливши його червоною фарбою, повідомляє прес-служба управління Національної поліції в Харківській області.

Не завадило вандалам навіть те, що пам’ятний знак знаходиться всього в 100 метрах від Київського районного відділку поліції. Крім того — це вже не перший напад хуліганів на пам’ятник УПА: раніше його вже заливали фарбою, намагались вкрасти хрест та просто зруйнувати. Також представники деяких політичних сил вимагали від міської влади його знести.

Нагадуємо, що раніше Харків опинився в епіцентрі скандалу с поверненням старої назви одному з місцевих проспектів.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що спроба повернути харківському проспекту ім’я радянського маршала Жукова може зацікавити Генпрокуратуру.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що харківська міська влада також хоче відновити знесений активістами пам’ятник Жукову.