Вандали пошкодили пам’ятний знак воїнам УПА у Молодіжному парку Харкова, заливши його червоною фарбою, повідомляє прес-служба управління Національної поліції в Харківській області.

Не завадило вандалам навіть те, що пам’ятний знак знаходиться всього в 100 метрах від Київського районного відділку поліції. Крім того — це вже не перший напад хуліганів на пам’ятник УПА: раніше його вже заливали фарбою, намагались вкрасти хрест та просто зруйнувати. Також представники деяких політичних сил вимагали від міської влади його знести.

Нагадуємо, що раніше Харків опинився в епіцентрі скандалу с поверненням старої назви одному з місцевих проспектів.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що спроба повернути харківському проспекту ім’я радянського маршала Жукова може зацікавити Генпрокуратуру.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що харківська міська влада також хоче відновити знесений активістами пам’ятник Жукову.