У Харкові кондитерська Fit kitchen потрапила в скандал через рекламну кампанію до 23 лютого - дня створення радянської Червоної Армії. Зокрема, кондитери запропонували придбати торти з цифрою "23". У зв'язку з цим в мережі розгорівся скандал.

Повідомлення з хештегом #чоловічійторт заклад опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Співробітники заявили, що цю дату в Україні святкують багато хто, але після скандалу в мережі власникам кондитерської довелося виправдовуватися, але вони не вибачилися, передає "24 канал".

"І не важливо, до чого і як приурочена цю дата. Для дуже багатьох - це важливий день, день народження. І ми готові зробити смачні торти на будь-який смак"– йдеться в повідомленні Fit kitchen в соціальній мережі.

скріншот
скріншот

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Під згаданим повідомленням Fit kitchen у соцмережі почали писати з претензією підписники. Одному з них представники закладу відповіли, мовляв, багато дівчат в Україні відзначають 23 лютого.

"Знаю! Але це їм честі не додає"– написав підписник.

У кондитерській же пояснив, що їх завдання – догодити клієнтам, і це вже особиста справа кожного, що і коли святкувати.

"І законів України не завадило б дотримуватися. Що святкувати, а що ні", - констатував чоловік, який виявився учасником бойових дій.

Скріншот Gromada Group
Скріншот Gromada Group

Після шквалу критики адміністратор кондитерської записала відеозвернення, де заявила, що не збирається просити вибачення або щось міняти. За словами жінки, кожен має право святкувати в той день, коли йому заманеться.

Також, жінка додала, що вони не політичний блок і не роблять якусь агітацію. А всіх недоброзичливців закликала відписатися від соцмереж або заблокувати їх.

"Але нам зовсім не цікаво, що ви думаєте", – підсумувала власниця Fit kitchen.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Голу" працівницю "Укрпошти" виперли з роботи: "ще й Українського не знає"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Гаряча харків'янка влаштувала "стриптиз" у метро на радість усім чоловікам

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові спіймали людину-кабель, копи очманіли:зняв куртку, а там...