Зупинилося серце популярного радянського актора і зірки "Іронії долі" Андрія Мягкова.

Про це повідомляє РИА Новости.
Так, стало відомо, що помер видатний радянський і російський актор Андрій Мягков. Зірка фільму "Іронія долі" і "Службовий роман" помер на 83-му році життя у себе вдома.

кадр з фільму "Іронія долі"
кадр з фільму "Іронія долі"

Радянський і російський актор театру і кіно отримав всенародну любов після гучних фільмів Ельдара Рязанова: "Іронія долі, або з легким паром", "Службовий роман" і "Жорстокий романс".
Для довідки:
Андрій Васильович Мягков народився 8 липня 1938 року в Ленінграді. За наполяганням батька закінчив Ленінградський хіміко-технологічний інститут, недовгий час працював в Інституті пластичних мас.
А на аматорському спектаклі "Лісова пісня" був помічений одним з педагогів школи-студії МХАТ, який запропонував йому спробувати сили у них. У 1965 році успішно випустився і став тоді ж актором театру "Современник".
Однією з перших театральних ролей стала роль дядечка в постановці "Дядечків сон". Славу йому приніс фільм " Іронія долі, або з легким паром!", де він зіграв Женю Лукашина.

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів". Медик помер на 66 - му році життя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще