Стало відомо про те, що в Харкові пройшов тендер на охорону парків у місті. Місцеві не дуже раді переможцям.

Таким чином повідомляється, що Павло Федосенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомляє про те, що в черговий раз всіх обдурили. Міське світло вирішив розпиляти тендер на охорону парків у місті Харків.

На торги, які відбулися у вівторок, 16 лютого, вийшли дві компанії, які вже відомі харків'янам: «Антирейдер» і «Зубр», який є тим же «Антирейдером», але під іншою назвою.

Перемога дісталася компанії "Зубр«, якою управляє колишній охоронець» Антирейдера", і 13,2 мільйона гривень йде саме тим.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У своєму повідомленні Павло Федосенко пише про те, що місцеві жителі і далі не зможуть нормально розслабитися в парку, відчувати себе в безпеці, відпочити.

"Це означає, що міська влада в особі Ігоря Терехова, який обіцяв провести новий тендер, нассала в очі городянам. Це означає, що міській раді абсолютно на вас нас*ать. Втім, нічого нового " - пише місцевий житель.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що у Києві посеред дороги відкрився вхід до Нарнії", городяни лютують: не приведи Господь...

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі полігон для твердих відходів душить місцевих жителів.