Стало відомо про те, що пасинок Геннадія Кернеса набув спадку. Тепер Родіон Гайсинсктй став співзасновником " паркінг+".

Таким чином повідомляється, що новина про це з'явилася на сторінці Харківського антикорупційного центру в соціальній мережі Facebook.

Пост про призначення Родіона Гайсинського, фото: скріншот
Пост про призначення Родіона Гайсинського, фото: скріншот

"Паркінг+" - головний Харківський підрядник, який займається ремонтом доріг у Харкові. Відомі вони тим, що під час каденції Геннадія Кернеса привласнили собі мільярди грошей з бюджету. Тепер цим може прославитися і Родіон Гайсинський, зведений син покійного мера від дружини Оксани Гайсинської.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про це повідомили в єдиному державному реєстрі юридичних осіб. На чоловіка переписали частку, яка раніше була оформлена на Олега Гончара.

Частина Гайсинського склала понад п'ять мільйонів гривень.

Варто відзначити, що напередодні чоловік відсвяткував свій 27-й День народження. Його мати Оксана Гайсинська зробила трепетний пост на честь цієї події.

Відносини Родіона і Геннадія Кернеса складалися чарівним чином. Незважаючи на те, що це нерідний його син, любив Геннадій пасинка сильно. Сам же Родіон дуже важко переживав хворобу вітчима і потім кончину.

Нагадаємо, що друг і бізнесмен покійного Геннадія Кернеса Павло Фукс згадав подробиці хвороби і лікування мера Харкова.

Як повідомляв портал Знай.uа, хто в Харкові мітить в крісло покійного Кернеса: шанси Добкіна, Терехова і Мураєва.

Також Знай.uа писав, що Грозний Терехов пояснив, чому обезголовив харківські тепломережі: "це чорна діра".