У харківський політех прилетить вчитися хлопець з Мексики.

Про це передає "Вечірній Харків".

Повідомляється, що до Харкова готується приїхати житель міста Тампіко (Мексика) Едуардо Моралес. Хлопець має намір вступити до Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут".

Едуардо Моралес розповів, що мріє стати інженером-програмістом. Про це він повідомив місцевому мексиканському телебаченню. Освоїти IT-спеціальність Едуардо вирішив у Харківському політеху, і готовий заради мрії відправитися з рідної країни на інший континент.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомили в пресслужбі НТУ "ХПІ", Едуардо Моралесу вже прийшло запрошення з політеху. Мексиканець навчатиметься в харківському вузі за бакалаврською програмою чотири роки.

В університеті також додали, що в політеху навчаються 1400 студентів з 58 країн світу.

Для довідки. Національний технічний університет Харківський політехнічний інститут відкрив свої двері 15 вересня 1885 року. Це був другий технологічний інститут на нинішній території України після Львівської технічної академії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківські студенти "плавають" в гуртожитку після дощу: мокра стеля і конспекти в калюжах

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові студенти-іноземці влаштували дикий "махач" і рознесли в туалет: "троє опинилися в лікарні"

Також «Знай.иа " писав, що Харківські студенти влаштували дикі "покатушки" на льоду: "навчання почекає"