Стало відомо про те, що в Харкові помер відомий педагог курганів. Йому було 66 років.

Таким чином повідомляється, що педагог жив і працював у Харкові. Викладав Сергій Юрійович Курганов для молодших класів у гімназії»вогнище".

Помер чоловік ще в суботу, 6 лютого.

Він закінчив математичний факультет Харківського педагогічного інституту. Він стояв біля витоків багатьох концепцій-розвиваюче навчання, а також школа діалогу культур.

Фото: Сергій Курганов / Facebook
Фото: Сергій Курганов / Facebook

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Про це повідомили колеги та учні покійного, передає Харків Times.

Як писав Курганов, навчання діалогу-навчання проблемам. Більшість навчальних діалогів відрізняється однією особливістю, як тільки він завершується, все повертається до початку.

Сергій Курганов, фото: Facebook
Сергій Курганов, фото: Facebook

Курганов був унікальним учителем-незручний, дивний, безмежно улюблений учнями, буквально змушував їх думати, переживати, осмислювати і промовляти осмислене.

Що стало причиною смерті великого педагога - не повідомляється. Учні, близькі люди і друзі висловлюють свої співчуття родині.

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів". Медик помер на 66 - му році життя.