Стало відомо, в яких умовах утримують вихованців контактного зоопарку "Зворушливий зоопарк" у Харкові.

Про це розповіли в телеграм-каналі "віха".

За інформацією, даний зоопарк розташувався на 3 поверсі ТРЦ "SUN MALL" на Одеській, туди і вирушили активісти.

"Вчора відвідали так званий "зворушливий зоопарк", розташований на 3 поверсі ТРЦ" SUN MALL "на Одеській, де утримують диких тварин, у тому числі Левеня Сімбу, якого нещодавно для розваги публіки тягали по супермаркету"Рост".
Нічого крім обурення у мене цей заклад не викликав",- розповідають люди.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Виявилося, що бідні тварини знаходяться в жахливих умовах. У всіх тісні вольєри, що не дає можливість нормально рухатися, як це відбувається в дикій природі. Також у пухнастиків немає регулярного доступу до води і укриття.

"Тварин утримують в тісних умовах, площа вольєра для левеняти-близько 4,5 кв. м, для єнота-0,7 (!!!) кв. м, тварина не має простору для руху і невпинно метається. При цьому Правилами утримання диких тварин, затверджених наказом Мінприроди N429 від 30.09.2020 р.визначено мінімальну площу вольєрів. Так, для єнотовидних вона становить 6 кв.м при висоті 2,5 м, для великих котячих - 200 кв. м при висоті 4 м. тварини повинні мати достатньо простору для реалізації їх природного поведінки, регулярний доступ до води і укриття. Всього цього в даному "контактному зоопарку" немає",- повідомили активісти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Хмельницькому неадекват накинувся на малюка просто посеред вулиці: лупив ногами

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Одесою шкуродер понівечив хаскі граблями, селяни влаштували самосуд

Також «Знай.иа " писав, що Харківський супермаркет потрапив у скандал з змученим левеням: тягали заради розваги