У Харкові мешканці однієї з багатоповерхівок на проспекті Перемоги обурені тим, що після покладання нових доріжок висмикнули лавки перед під'їздами. Після на місце їх ніхто не повернув.

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "Х.Х".

Повідомляється, що нові асфальтні доріжки зробили перед місцевими виборами і тоді ж висмикнули лавки, щоб не заважали. У підсумку, ні нові, ні старі лавочки на місце ніхто не поставив. І вони продовжили самотньо лежати на землі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

"Благоустрій на проспекті Перемоги 74б: перед виборами зробили нові асфальтові доріжки вздовж будинку і висмикнули лавочки перед під'їздами. Нові лавки не поставили і старі теж",- йдеться в повідомленні.

"У нас так з дорогою зробили. Стару зняли перед зимою, і тепер там місяць", "на 74г спочатку постелили асфальт, а потім зняли" ," та навіщо вони під під'їздами потрібні?", "І бомжі ледачі-стільки лавки безхазяйні валяються", "наруга над лавочками - triggered". "У нас краще і не ставили, а то алкашня задовбала"," ніколи такого не було і ось знову"," та пізніше поставлять", " це на потім. Перед наступними виборами Терехов особисто приїде лавочки вкопувати", " При гепі лавочками не розкидалися! зажрались", " був у тих краях.. там взагалі капець біля того будинку був. Пів року без асфальту жили. А тепер би повбирати після ремонту околицю всю і повернути в зад зручності"," біля 75 взагалі освальт покласти забули і нічого", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Укрзалізниця" посадила харків'янина в поїзд з клопами: мало не загризли

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові пенсіонер "утилізував" ялинку з балкона 7-го поверху: "політ нормальний"

Також «Знай.иа " писав, що Харків'янка кинула на вулиці 2-річну дитину і підпалила свою квартиру, сусіди в жаху- " ні управи!"