У Харкові пенсіонер позбувся новорічної ялинки оригінальним способом - просто викинувши її з балкона 7-го поверху.

Відповідний відеоролик з'явився в телеграм-каналі "Х. Х".

Відомо, що інцидент стався на Салтівці. Там, літній чоловік вирішив не обтяжувати себе походом до смітника, викинувши ялинку з балкона.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Наочно від Салтівських слабаків як НЕ потрібно здаватися",- йдеться в повідомленні.

На щастя, внизу ніхто ніхто не проходив і нікого не зачепило.

"А в чому проблема, якщо він викине з балкона, а потім спуститься і віднесе на смітник, щоб не за**ати весь під'їзд голками?", "Полудурок!", "Зате в під'їді не намусорив голками", "а можна зателефонувати в поліцію, і вона доставить ялинку назад їм додому =) так було в Києві=)", "політ нормальний", "Тю, я так щороку роблю, все правильно, щоб в падику не с*ати, потім спустився відніс на смітник", - писали в коментарях харків'яни.

Нагадаємо, в Києві на Осокорках, жителі однієї з багатоповерхівок "утилізували" новорічну ялинку, викинувши її з 12 поверху. В цей час під будинком гуляли діти.

Інцидент стався на вулиці Софії Русової, 7, вчора, 31 Січня. Сусіди разом з поліцією повернули ялинку на 12 поверх, її законним власникам. Чоловік, який відкрив двері, розгубився побачивши поліцейських і незадоволених сусідів, які поцікавилися, чи не він втратив ялинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янин перетворив "царя звірів" на іграшку і вигуляв у ТРЦ - " Баран веде Лева на повідку"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'янка кинула на вулиці 2-річну дитину і підпалила свою квартиру, сусіди в жаху- " ні управи!"

Також «Знай.иа " писав, що Харків'янам показали дорожню "ганьбу" комунальників, роками не ремонтують: "це палеоліт"