Новий гендиректор тепломереж Василь Скопенко заробляв понад 200 тисяч гривень у "Харківобленерго".

Про це стало відомо завдяки декларації держслужбовця, пише Newsroom.

Згідно з документом, сім'я Скопенко володіють п'ятьма будинками, двома квартирами (одна з них у стадії будівництва), сімома земельними ділянками і паркомісцем. Також чиновник задекларував годинник IWS за 225 тисяч гривень, новий Porsche Cayenne 2020 року (3,3 мільйона) і Mercedes 2016 року за 2,6 мільйона.

Скопенко має у власності корпоративні права трьох компаній, загальна вартість яких оцінюється в 10 мільйонів гривень. За 2020 рік чоловік заробив 2,5 мільйона на посаді директора "Харківобленерго", його дружина - 444 тисячі в енергокомпанії "Барвінок". Гендиректор "Харківських тепломереж" вказав у декларації, що зберігає 3,2 мільйона гривень, 120 тисяч євро і 90 тисяч доларів, а його дружина - 500 тисяч гривень, 70 тисяч євро, 60 тисяч доларів.

Нагадаємо, 2 лютого секретар Харківської міськради Ігор Терехов повідомив, що новим гендиректором КП "Харківські теплові мережі" став Василь Скопенко.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Відомо, що Василь Скопенко - кандидат технічних наук. Раніше працював начальником Південного районного відділення енергозбуту "Харківобленерго", заступником голови правління - директором "Харківенергозбут", комерційним директором АТ "Київобленерго" та виконуючим обов'язки генерального директора АТ "Харківобленерго".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові знесуть житло покійного Кернеса

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові герой у погонах допоміг постраждалим у страшній ДТП: пожертвував вихідним

Також «Знай.иа " писав, що Терехов витратить два мільйони на те, в чому собі не відмовляв Кернес