Ціни на Цетральному ринку Харкова залишають бажати кращого.

Про ціни на популярні продукти розповіли в телеграм-каналі "Віха".

На сьогоднішній день ціни на Центральному ринку виглядають так: кури - 70-80 гривень за кіло, качки по 120 грн за кілограм.

Продавці скаржаться на подорожчання кормів, але в той же час кажуть - як будуть змінюватися ціни прогнозувати складно, так як покупців і так небагато.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Яйця на ринку сьогодні можна купити по 30-35 грн за десяток, домашні вийдуть дорожче - по 40 грн за 10 яєць. Як розповіли продавці, яйця будуть ще дорожчати, через те, що взимку виробництво яєць скорочується, а корми навпаки дорожчають.

М'ясо на ринку сьогодні в середньому коштує 65-140 грн за кіло, сало - 50-130 грн за кілограм. При цьому продавці відзначають, що по людях видно, що у них не багато грошей зараз, адже такого ніколи не було, щоб м'ясо купували по 300-500 грам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Україні може сильно подорожчати хліб: що буде з цінами на продукт номер один. В Україні можуть значно зрости ціни на хліб. Причиною цьому називають подорожчання сировини, палива та електроенергії.

Як повідомляє портал «Знай.иа» На харківському ринку безбожно накрутили ціни і посміхнулися розлюченим покупцям: "всі питання до Президента". У Харкові підскочили ціни на багато продуктів, що викликає серед городян хвилю обурення.

Також «Знай.иа " писав, що На харківських ринках різко підскочили ціни-у скільки влетить олів'є, шуба і шампанське. Напередодні Нового року очікувано підскочили ціни на популярні продукти. Не оминуло це стороною і харківські ринки.