Комітет Верховної Ради звернувся до секретаря Харківської міськради з проханням надати документ про визнання факту смерті Геннадія Кернеса.

Про це повідомили в прес-службі Комітету.

Документ був направлений на ім'я в.о. мера Ігоря Терехова 1 лютого. Комітет просить депутатів Харківської міськради припинити повноваження Геннадія Кернеса. У комітеті зазначили, що за дорученням Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова клопотання Терехова про призначення виборів мера Харкова знаходиться на розгляді.

"З метою належної підготовки та опрацювання питання призначення позачергових виборів Харківського міського голови звертаємося з проханням надати до Верховної Ради України завірену належним чином копію рішення Харківської міської ради про взяття до відома факту смерті Харківського міського голови Г. Кернеса"— - йдеться в повідомленні Комітету.

Нагадаємо, Ігор Терехов, який зараз виконує обов'язки мера, звернувся до Ради з клопотанням про проведення виборів 31 грудня, але, вже 24 січня стало відомо, що в профільному комітеті не можуть розглянути це питання, і відповідно передати його на розгляд.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Бракує однієї копії про свідоцтво про смерть міського голови, яке завірене печаткою міської ради.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Терехов витратить два мільйони на те, в чому собі не відмовляв Кернес

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харківським лікарям і педагогам заплатять за ковід: у Терехова пояснили нюанси

Також «Знай.иа " писав, що Терехов заспокоїв бунтівників харків'ян словами покійного Кернеса