У Харкові відзначать ювілей ринку Барабашово. Про це розповіли в репортажі телеканалу "Simon" медіа групи "Об'єктив"

В Адміністрації міста Харкова розповіли, що готують радий заходів до святкування 25-річчя відомого торгового центру Барабашово. Крім того чиновники бачать в цьому можливість допомогти підприємцям відновити роботу після карантину.

Ринок Барабашово, кадр з репортажу каналу Simon: YouTube
Ринок Барабашово, кадр з репортажу каналу Simon: YouTube
ринок Барабашово, кадр з репортажу каналу Simon: YouTube

"На цей рік у нас запланована велика кількість заходів, які будуть присвячені ювілею Барабашово: це фестиваль "Дрифт автомобілів", ретро-виставки, також буде фестиваль вуличної їжі кухонь світу, до якого будуть залучатися представники різних національностей, які представлені на нашому торговому майданчику" - розповів віцепрезидент з комерційних питань ПрАТ "Концерн АВЕК і Ко" Олександр Макаренко.

Крім цього, на ринку ведуться роботи з реконструкції, які планують завершити до початку святкування. У перелік робіт входить ремонт двох торгових будівель і розширення груп товарів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що день народження Зеленського порівняли з Януковичем: замість спортзалу подарунки від бандитів і олігархів

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марцінків придумав, як заманити туристів у Франківськ

Також, "Знай.uа" писав, носять вишиванки серед пірамід: як живуть українці в Єгипті