Стало відомо про те, що в Харківській області суд відпустив жінку, яка везла з Російської Федерації понад 400 георгіївських стрічок.

Таким чином, повідомляється, що жінці просто призначили умовний термін. Вона наклеїла на георгіївські стрічки серпи, молоти, а також п'ятикутні зірки, як розповіли у вироку Дергачівського районного суду Харківської області.

За даними суду, вона народилася в Донецькій області, і в минулому році на території Росії виготовила всю цю комуністичну символіку.

Наприкінці літа, 30 серпня вона намагалася провести всю цю заборонену символіку на територію України.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Але, під час огляду прикордонники все ж знайшли все це і изьяли. Їх було близько 400 штук.

Між прокурором і звинуваченою була складена домовленість про те, що вона все ж винна. Суд визнав її, та почав судити жінку у вчиненні злочину за частиною 3 статті 15 та частиною 1 статті 436-1 Кримінального кодексу України та призначив їй покарання у вигляді одного року позбавлення волі без конфіскації майна з випробувальним терміном в один рік.

Нагадаємо, що у Тернополі чоловік не зміг придбати антисептик у супермаркеті. Всьому виною карантинні обмеження.

Як повідомляв портал Знай, підприємці з Тернопільської області протестували під будівлею обласної державної адміністрації.

Також Знай писав, що у Тернопільській області люди знищують природу. Ліс перетворюється поступово на звалище.