Стало відомо про масову бійку в Харківській області між депутатами міської ради. Все, що відбувається потрапило на відео, яке розлетілося по мережі.

Таким чином, повідомляється, що в Харківській області побилися депутати міської ради Ізюма. Сталося це через дві години засідання, яке транслювалося в прямому ефірі. Один з депутатів пару раз отримав по голові, і кілька разів його звалили з ніг.

На самому ролику видно, як депутат підійшов до колеги, і почав направляти на нього смартфон. Той не витримав такого напруження, і різко встав з місця, щоб вдарити колегу, але, отримав удар в голову першим і впав.

Бійка в Харкові, фото: скріншот з відео
Бійка в Харкові, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Конфліктуючі потім перемістилися в президію, а вся бійка супроводжувалася нецензурною лексикою.

Бійка в Харкові, фото: скріншот з відео
Бійка в Харкові, фото: скріншот з відео

Мер Ізюма спочатку зробив спробу, щоб заспокоїти депутатів, але, нічого не вийшло. Коли пішов розбороняти депутатів, міський голова отримав сам і впав на підлогу.

Нагадаємо, раніше Львівські Підлітки замучили малюка до напівсмерті-запхали в мішок і били трубою

Про подробиці події розповідає прес-служба поліції Львівської області в Facebook. Інцидент стався в Бродівському районі.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Ногами і за волосся, "Рагнарек привіт": В АТБ відбулися карантинні бої через маску

Також "Знай.ua" писав, що Українець відправився на заробітки заради сім'ї і загинув: били і допитували російською