Що відомо про харків'янку, у якої забрали дітей на Римарській. Не хоче визнавати смерть дочки до останнього.

Таким чином, повідомляється, що мешканка Харкова Лідія є матір'ю чотирьох дітей, а до цього ще одна дочка померла в самому дитинстві, це було близько півтора року тому.

У 2009 році жінка народила свою старшу дочку, яку назвала Настею, а ще через п'ять років Мішу. У 2016 році народилася дівчинка Маша.

У 2017 році вони виїхали з Харкова, при цьому сина мати залишила у свого співмешканця. Через суд він встановив батьківство і на даний момент самостійно виховує хлопчика.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У січні 2019 року вона була в Одесі, там і народила двійню. Через п'ять місяців дівчинка померла, а поліція відкрила кримінальну справу за фактом смерті малолітньої дитини, але потім його закрили так як не було складу злочину.

Ні мати ні інші близькі за тілом не прийшли. Він досі лежить в Одеському обласному бюро судмедекспертизи.

Смерть немовляти вона не визнає, і до цього дня говорить про те, що вона просто була викрадена, але в поліцію вона не пішла.

Три інших дитини зараз на обліку, так як опинилися в складних життєвих обставинах. Старша з дівчаток три роки не ходить до школи. До неї зверталися із закликом повернути дитину на навчання, а також оформити соціальні виплати.

Комісія з питань захисту прав дитини в лютому 2020 року подала позов до суду з вимогою позбавити харків'янку батьківських прав.

Раніше портал Знай писав про те, що Сергій Шахов обурився: пожежники гасили, волонтери допомагали чиновники піарилися.

Також портал Знай писав, що у Харкові швидкі влаштували кілометрові "пробки", лікарі в істериці: "Куди вас стільки?"

Також портал Знай писав, що молода Українка з коронавірусом народила під зачиненими дверима лікарні, поки лікарі ігнорували прохання про допомогу.