За середу, 12 листопада, в Україні зафіксували більше 11 тисяч нових випадків зараження коронавірусом. З кожним днем захворюваність зростає, а кількість місць у лікарнях - на жаль, ні.

Telegram-канал "Х**ий Харків" публікує відеоролик, на якому видно, як бригади швидкої допомоги буквально вишикувалися в чергу, щоб заїхати до лікарні.

Всі вони повернулися з викликів, в кожній машині - тяжкохворий пацієнт, якому потрібна медична допомога.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Починаючи з 14 листопада в Україні рішенням Кабміну ввели карантин вихідного дня, це означає, що всі громадські заклади будуть закриті, крім продуктових магазинів, аптек і заправок. У зв'язку з цим в мережі гіпермаркетів Епіцентр у Facebook вирішили "пожартувати" на тему введення карантину вихідного дня. "Увага! Вводимо 72-годинну п'ятницю. Продукти у нас є, товари медичного призначення, ліки - є, корм для тварин - є. Завозимо пальне", - йдеться в повідомленні Епіцентру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кінотеатри в Україні можуть закритися назавжди, через карантин звільнять сотні людей.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що медик назвав найнебезпечніші місця з коронавірусом - це важливо запам'ятати.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Україні з 14 листопада вводять карантин вихідного дня, які обмеження діятимуть.