Стало відомо про історію, яка сталася в Харкові в одному з кафе-фастфудів. Що там сталося насправді.

Таким чином, повідомляється, що в кафе сиділа різна публіка, як раптом туди заходить сім'я, і почала голосно розмовляти. Вони були "кавказької національності", і говорили іноземною мовою, офіціантка їх не розуміла.

Марина Хаперская, фото: Facebook
Марина Хаперская, фото: Facebook

За стінкою на диванчиках сиділи представники "індійської національності", вели себе благородно, рівно тримають спини, і звучить їх лексика.

Про це повідомили в інформаційному порталі «UaPost», взявши запис однієї дівчини, Марини Хаперской.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"І тут раптом шумно заходить сім'я "чорт знає якої національності", підкреслено голосно розмовляють: "Давайте здесь сядемо..Нєт, здєсь ось краще, все іде сюди..". Тричі змінюють столик. Сідають біля нас. Татко потелепався робити замовлення, a мамка каже синочку, вже тихо: "Іди мій руки, йди, кажу."- йдеться в блозі.

Дівчина каже, що живе вже чимало в цьому світі, прекрасно розуміє історичні та психологічні причини того, що відбувається, але кожен раз дивує, чому всі інші нації не бояться по світу говорити рідною мовою, а багато українців на своїй землі соромляться говорити словами своїх батьків. "Це так огидно з боку виглядає".

Нагадаємо, секретар Зеленського Мендель стала грудьми На захист гаранта після трагедії: "виправляти помилки"

Як повідомляв портал "Знай.uа", харківські будинки престарілих забиті вщерть і плюють на безпеку-трагедія ризикує повторитися

Також, "Знай.ua" писав, названо власника згорілого будинку престарілих у Харкові: тримає місто в кулаці