У ролику Михайла Добкіна помітили косяк монтажерів. Про це розповіли в Telegram-каналі "Ху*вый Харьков".

Повідомляється, що в передвиборчому ролику Михайла Добкіна, який він опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram, помітили Дарницький міст.

В опублікованому відео Михайло Добкін позує на сірому тлі, а на монтажі до нього додані Фрагменти Відео з покійним мером Харкова Геннадієм Кернесом і фрагменти панорамних зйомок міста.

Однак уважні глядачі помітили, що на обробці ролика Монтажери допустили промах і замість видів Харкова додали зображення Дарницького мосту в Києві.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

У публікації додали кадр з ролика, де зображений Дарницький міст і іронічно прокоментували ситуацію фразою, яка звучала в скандально-извсетном відео з Михайлом Добкіним.

"Міша не був би Мішею, якби не об**бався. Криворукі Монтажери встромили в ролик Дарницький міст. Все х**ня, давай наново!"- зазначено в публікації.

Публікація каналу Ху*вый Харьков: Telegram
Публікація каналу Ху*вый Харьков: Telegram
Публікація каналу Ху*вый Харьков: Telegram

Нагадавши, Кличко напророкував Києву банкрутство

Як повідомляв портал "Знай.uа", талановитий українець "оживив" Кернеса: "Благодарочка від харківських пацанів"

Також, "Знай.uа" писав, Марцінків пообіцяв франківчанам "халявні" маршрутки та комуналку