Відомий харківський політичний діяч Михайло Добкін останнім часом досить часто ділиться новими фотографіями на своїх сторінках в соціальних мережах. Цього разу на знімку з'явився не він, а інші політичні діячі, які вже встигли увійти в історію.

Таким чином, повідомляється, що на сторінці Михайла Добкіна в соціальній мережі Instagram з'явився знімок портрета Вінстона Черчілля. Але, не це найцікавіше в ньому. У дзеркальному відображенні помічений Дональд Трамп.

Цей пост він по всій видимості присвятив інавгурації Джо Байдена, який вирвав перемогу у Дональда Трампа на виборах в США.

"Фото реально нереальне. Залишу його собі для онука. Проте... Черчиллем треба було бути під час, а не після» - підписав пост в Instagram Михайло Добкін.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Мабуть Михайло Добкін пильно стежив за ситуацією в США, і ось вирішив зробити невеликий пост на цю тему.

Нагадаємо, раніше Вибори в Харкові після смерті Кернеса: коли місто отримає нового мера

Він нагадав, що згідно з Виборчим кодексом, всі вибори в Україні повинні проводяться в дві дати: останній тиждень березня і останній тиждень жовтня.

Як повідомляє портал "Знай.ua" З Кернесом прощаються в Оперному театрі Харкова: тисячі людей, море квітів і сліз-онлайн-трансляція

Також "Знай.ua" писав, що У Харкові відспівали Кернеса: заплакана сім'я, шикарна труна і армія священиків

Труну з тілом градоначаьника Харкова доставили в собор ввечері, 22 грудня. А о 7 годині ранку 23 грудня відбулося його відспівування.