Відомий український політик Михайло Добкін має величезну аудиторію шанувальників в соцсеиях, з якими активно ділиться цікавими публікаціями. На це раз, у своєму Instagram, депутат опублікував фрагмент ролика до виборів на посаду голови Харкова, до яких він активно готується.

Михайло Добкін поділився частиною ролика, який він підготував до майбутніх виборів на посаду мера Харкова.

На опублікованому відео можна побачити Михайла Добкіна, який позує в діловому костюмі на сірому тлі. Крім цього на монтажі до ролика додані фрагменти з панорамними зйомками міста Харків, а також Фрагменти Відео із загиблим мером міста Геннадієм Кернесом.

На тлі відеоряду звучить музщика з саксофоном і слова Геннадія Кернеса, де він називає Михайла Добкіна хорошим управлінцем.

"Я вважаю, що Михайло Добкін хороший управлінець. Хороший менеджер" - сказано в ролику.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Публікація Михайла Добкіна: Instagram
Публікація Михайла Добкіна: Instagram
Публікація Михайла Добкіна: Instagram

У підписі до публікації Михайло Добкін додав, що разом з Геннадієм Кернесом він багато встиг зробити і пообіцяв пізніше розповісти на багато більше деталей.

"Ми через багато з ним пройшли разом. Багато разом встигли зробити. Багато про що хочеться написати і розповісти. Обов'язково це зроблю. Але пізніше. А сьогодні залишу цей ролик тут і разом з вами просто буду дивитися і слухати." - написав Михайло Добкін.

Нагадавши, Кличко поверне школярів за парти в розпал пандемії: навчання важливіше

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові вшанували пам'ять Кернеса, 40 днів без" вічного "мера:" ти значиш все"

Також, "Знай.uа" писав, Клічук оцінив шкільні обіди в 20 мільйонів: "Щоб десь додати, потрібно десь відняти"