Родичі жертв ДТП за участю Олени Зайцевої вимагають довічного ув'язнення для винуватців події. Про це розповіли у виданні OBOZREVATEL.

У жовтні 2017 року в Харкові на вулиці Сумській позашляховик Lexus під керуванням 20-річної Олени Зайцевої проїхав на заборонений сигнал світлофора на перехресті, зіткнувся з Volkswagen під керуванням Геннадія Дронова.

Після цього автомобіль Зайцевої вилетів на тротуар і збив людей, що стояли там. В результаті загинули 6 осіб.

В даний момент Зайцева знаходиться в Покровському виправному центрі №79, де відбуває покарання строком 10 років. Однак існує можливість, що винуватиця ДТП може достроково вийти на свободу через 5 років ув'язнення. Це може статися вже в 2022 році.

Олена Зайцева, фото: pravda.com.ua
Олена Зайцева, фото: pravda.com.ua
Олена Зайцева, фото: pravda.com.ua

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Варто відзначити, що в найближчі дні депутати можуть підписати законопроект №2695, який посилює відповідальність за ДТП, які були здійснені в стані алкогольного сп'яніння. Однак досі не відомо, чи відмовиться президент Володимир Зеленський від своєї пропозиції щодо призначення довічного ув'язнення для недобросовісних водіїв.

У зв'язку з цим родичі загиблих в ДТП з Зайцевою проят посилити покарання для винуватиці події. Вони підкреслюють, що 10 років це мале покарання за загибель дітей, братів і сестер.

ДТП за участю Зайцевої, фото: kh.vgorode.ua
ДТП за участю Зайцевої, фото: kh.vgorode.ua
ДТП за участю Зайцевої, фото: kh.vgorode.ua

Нагадавши, копи протаранили натовп молоді на величезному джипі, є постраждалі

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві біля ТЦ "Блокбастер" сталася масштабна ДТП: рятувальники і поліцейські на вухах

Також, "Знай.uа" писав, на Львівщині перекинулася вантажівка з військовими, є постраждалі: кабіна вщент